Ribe Aloe Vera

 

Du er nu landet på min hjemmeside . Her finder du produkter fra et firma som har eksisteret i 35 år og sælger produkter i 150 lande.

Min hobby er at anbefale vores produkter til dem jeg møder i min hverdag. Jeg behøver ikke at sælge, for jeg har selv prøvet de fleste produkter ( dog ikke læpestift etc. LOL)

Omkring år 6000 f. Kr. finder vi spor af Aloe Vera i Persien og Indien. Kleopatra badede i den, Christofer Columbus og Gandhi kendte den også.

Aloe Vera har ry som et af de bedste hudplejemidler, der findes. Du finder også kosttilskud med Aloe Vera under “Produkter”.

Forever er den største direkte salgsvirksomhed i Skandinavien inden for hudpleje-, nærings- og rengøringsprodukter baseret på planten Aloe Vera. Forever Skandinavien er ansvarlig for markederne Sverige, Norge, Danmark og Finland. Salget er organiseret gennem uafhængige forhandlere.

Moderselskabet findes i USA og er verdens største producent og avler af Aloe Vera. Brugene ligger i USA, Texas, Mexico og den Dominikanske Republik. Koncernen er repræsenteret i mere end 150 lande.